Психологічний тренінг

   19 січня 2017 року у Запитівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся для педагогів психолого-педагогічний тренінг на тему: «Конфлікти в школі. Типи поводження в конфліктній ситуації.» Присутні вчителі мали змогу поглибити свої знання про конфлікти, усвідомити природу їх виникнення, визначити стилі поведінки в конкретних ситуаціях та вміння формувати навички конструктивної взаємодії членів педагогічного колективу.

Збори трудового колективу і педагогічна нарада

          В середу, 4 січня 2017 року, відбулися трудового колективу школи. Директор школи Почай М. Т. виступила із звітом роботи закладу за 2016 рік. Голова профкому Швагуляк В. І. довела до відома присутніх звіт про роботу профспілкового комітету школи і важливість продовження дії колективного договору для захист прав працівників. Колектив визнав роботу адміністрації та профспілки у 2016 році доброю.

             Після зборів відбулася педрада, на якій підведені підсумки навчальних успіхів учнів школи за І семестр 2016-2017 н. р. та завдання на ІІ семестр.

Допомога воїнам АТО

         Перед Новим Роком із селища Запитів в зону бойових дій відправлялися волонтери. Педагогічний колектив нашої школи вирішив долучитися до підтримки наших захисників і зібрали домашні продукти. На шкільній кухні було зліплено і зварено смачних вареників з різними начинками. Через деякий час волонтери привезли до школи синьо-жовтий стяг з підписами наших героїв на передовій та відеозвернення з подяками. Вчителі із сльозами на очах слухали наших воїнів.

Підгодовуємо пернатих...

     Прийшла зима... Земля вкрилася пухнастим снігом. Учні 2-А класу із класним керівником Швагуляк В. І. вирішили допомогти пташкам пережити голодний період. Вдома з батьками кожен учень виготовив свою годівничку. Пташині "столовки" розвісили по деревах на території школи. Кожного ранку діти насипали зерна, крихти хліба, шматочки сала для пернатих. Тепер пташкам буде легше пережити холодний час.

Свято Миколая

У моєму ріднім краї рознеслася вість,

 що на землю поспішає славний неба гість.

 І як тільки нічка впаде на наш любий край,

 тоді прийде до всіх діток святий Миколай.

 

   У ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів завітав Святий Миколай. Учні 1-А та 1-Б класів (класні керівники Зуб Г.М., Назаркевич Г.М.) у різноманітних костюмах звірів, сніжинок, ангелів декламували вірші, співали пісень, розповідали про життя і добрі вчинки цього святого. А святий Миколай роздав всім Учням початкової школи смачні цукерки.

Андріївські вечорниці

    В Україні  розпочався цикл зимових свят. За вікном кружляють сніжинки у легкому вальсі, а в актовому залі ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів лунають мелодії українських пісень. На сцені за столом дівчата в барвистих українських костюмах прагнуть приворожити своїх суджених. У гості до них з піснею заходять і хлопці. Це учні школи під керівництвом голови учкому школи Ткачишина Назара та педагога-організатора Назаркевич Ганни Михайлівни відтворили давні традиції українців на свято Андрія.

 

  Присутні на святі школярі, вчителі та батьки отримали заряд позитивного настрою.

Кенгуру-2016 (осіннє)

          8 грудня 2016 року в школі проведено міжнародний конкурс математиків "Кенгуру-2016". Учасники конкурсу розв'язували цікаві логічні завдання.

Відкритий урок з алгебри в 7-Б класі

         8 грудня 2016 року відбувся відкритий урок з алгебри у 7-Б класі, який провела молодий вчитель Байда Л. В. Присутніми на уроці були учасники "Школи молодого вчителя математики", методист відділу освіти Кам'янка-Бузької РДА Яцик Н. П. та члени міжшкільного методичного об'єднання вчителів математики при ЗОШ І-ІІІ ст. смт Новий Яричів.

Профілактична бесіда в 9 класі

30 листопада 2016 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів  завітали старший інспектор з ювенальної превенції, капітан поліції Кам’янка-Бузького ВП Лоза Христина Михайлівна, головний спеціаліст служби у справах дітей Кам’янка-Бузької РДА Андрухова Наталія Богданівна та головний спеціаліст відділу освіти Кам’янка-Бузької РДА Мазурок Уляна Михайлівна. З учнями 9-го класу була проведена профілактична бесіда про недопущення підлітками кримінальних та адміністративних правопорушень.

Тренінг в 10 класі

29 листопада 2016 року у 10 класі голова учнівського самоврядування Ткачишин Назар провів тренінг на тему: «Комп’ютерна залежність – виклик». На сучасному етапі дана тема є досить актуальною, бо розкриває зміст впливу комп’ютера на життя учня. Спонукає до роботи над собою, показує ефективні шляхи виходу з проблемних ситуацій. До бесіди долучилися практичний психолог школи Хрептак Н. І. та класний керівник 10 класу вчитель біології Манько Р. Б. 

Відкриті уроки

      В понеділок, 28 листопада 2016 року, до нашої школи приїхало багато гостей. Відкриті уроки давали: в 2-Б класі - Кулик О. М., в 4-А класі - Макара О. П. і у 8-А класі - Мирка М. В.

Урок математики в 2-Б класі
Урок математики в 2-Б класі
Урок провела Кулик О. М.
Урок провела Кулик О. М.
Гості на уроці
Гості на уроці
Урок української мови в 4-А класі
Урок української мови в 4-А класі
Урок провела Макара О. П.
Урок провела Макара О. П.
Гості на уроці
Гості на уроці
Фізкультхвилинка
Фізкультхвилинка
Побажання для гостей
Побажання для гостей
Урок християнської етики (Мирка М. В.)
Урок християнської етики (Мирка М. В.)
Урок проведено у 8-А класі
Урок проведено у 8-А класі

Пам'ятаємо жертв голодомору (1932-1933)

      В понеділок, 28 листопада 2016 року, на загальношкільній лінійці хвилиною мовчання в нашій школі пом'янули жертв голодомору.

Колосок осінній-2016

25 листопада 2016 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів відбувся природничий конкурс «Колосок 2016 – осінній». У ньому взяли участь 42 учні  з 1-11-их класів. Найактивнішим класом став 4-А клас (кл. керівник Макара О.П.)

Свято рідної мови

Солов'їну, барвінкову, колосисту на віки

Українську рідну мову в дар мені дали батьки.

Берегти її, плекати буду всюди й повсякчас, --

Бо ж єдина, так як мати, -- мова в кожного із нас!

 

В п'ятницю 25 листопада 2016 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів відбувся виховний захід  «Мови рідної скарби».  Учні 5-А класу (класний керівник Зінчук О.Й.) показали присутнім необхідність знати рідну мову. На сцені лунали мелодійні пісні про українську мову, частини мови сперечалися про своє значення, у запальному танку кружляли дівчатка. Спостерігаючи інсценізацію гуморески глядачі розуміли, як важливо знати рідну мову і не засмічувати її суржиком.

Свято осені

24 листопада 2016 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів відбулося свято «Прощавай, осінь!». Учні 3-А класу (кл. керівник Кук Г.М.) дякували осені за щедрий врожай, сонячні дні, краплинки дощу. Лунали пісні, звучали вірші у виконанні третьокласників. Батьки, учні початкових класів, учителі аплодували  малим артистам. Своїми барвами вражали костюми учнів, які підготували батьки. Осінній настрій панував у залі.

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 14 по 18 листопада 2016 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів проходив тиждень безпеки дорожнього руху. З учнями провели ігри на знання правил дорожнього руху (1-4 класи), вікторину (7, 8 класи), інструктажі.

Бесіда з цивільного захисту

У ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів 17 листопада 2016 року відбулася зустріч учнів з провідним інспектором Кам’янка-Бузького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, старшим лейтенантом служби ЦЗ Гребенщіковим Олегом Миколайовичем.  Він розповів школярам про небезпеку, яка може очікувати їх у сучасному світі, як правильно вести себе у певній ситуації.

Профілактичні бесіди

17 листопада 2016 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів представники Львівської обласної благодійної організації «Нове життя» Тимкович Л.Д. та Стрихар Р.П.  провели зустріч з учнями 6-9-их класів на тему: «Вплив наркотиків на організм людини.»