Засідання атестаційної комісії І рівня

           У вівторок, 28 березня 2017 року, відбулося засідання атестаційної комісії І рівня ЗОШ Запитова. Присутніми були члени комісії та представник відділу освіти Крук Г. І. Вчителі, які атестувалися, розповіли про свій досвід роботи за останні 5 років.

Голова комісії
Голова комісії (директор школи Почай М. Т.) зачитує атестаційні листи
Вчитель початкових класів Макара О. П.
Вчитель початкових класів Макара О. П.
Вчитель початкових класів Кулик О. М.
Вчитель початкових класів Кулик О. М.
Вчитель християнської етики Мирка М. В.
Вчитель християнської етики Мирка М. В.
Вчитель мамематики Байда Л. В.
Вчитель мамематики Байда Л. В.
Вчитель інформатики Кулик В. В.
Вчитель інформатики Кулик В. В.
Вчителі, які атестувалися в 2016-2017 н. р.
Вчителі, які атестувалися в 2016-2017 н. р.
Оголошення результатів голосування
Оголошення результатів голосування

Педагогічний семінар

         В понеділок, 27 березня 2017 року, заступник директора з навчально-виховної роботи О. В. Кулик провела для педагогічного колективу семінар "Креативність - важлива умова розвитку інноваційної та успішної особистості."

Педагогічна рада (березень 2017 р.)

       В понеділок, 27 березня 2017 року, відбулася педагогічна рада. Директор школи М. Т. Почай ознайомила присутніх з результатами атестації педагогічних працівників у 2016-2017 н. р. Заступник директора з навчально-виховної роботи О. В. Кулик повідомила про нетрадиційні уроки та їх форми. Про роботу шкільного самоврядування доповіла заступник директора з виховної роботи О. Й. Вихованець. Педагогічний колектив школи вибрав іспит для 9 класу з предмету "Історія України".

Шевченкові дні

Учітесь, читайте, і чужому научайтесь,

Й свого не цурайтесь! Бо хто матір забуває, того Бог карає,

Того діти цураються, в хату не пускають.

                                                         Т.Г.Шевченко

   Шевченківські дні пройшли з 13 по 17 березня 2017 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів. Декламували вірші великого Кобзаря учні 1- 11-их класів, співали пісні на його слова та про нього. Організацією цих святкових заходів займалися педагоги-організатори Назаркевич Г.М. та Кошик Х.С., вчитель музики Посіко Р.М.  Учнівське самоврядування школи під керівництвом Ткачишина Назара провели вікторину про життя і діяльність Тараса Шевченка.

   Великого Кобзаря пам’ятає кожен українець, його слова актуальні і сьогодні.

Відкритий урок з інформатики

       У вівторок, 14 березня 2017 року, вчитель інформатики Кулик В. В. з хлопцями 8-Б класу провів відкритий урок з інформатики на тему "Текстове поле з розкривним списком (Combobox)." На уроці були присутні вчителі інформатики Ново-Яричівського та Жовтанецького кущових методичних об'єднань. Учні виявили явне бажання і заохочення навчитися програмувати і розробляти об'єкти віртуального світу. Практично всі хлопці довели свої вміння робити продукти за заданим зразком і показали непогане орієнтування в поняттях об'єктно-орієнтованого програмування.

Благодійний ярмарок "Назустріч мрії"

      У вівторок, 7 березня 2017 року, в школі відбувся благодійний ярмарок "Назустріч мрії". В ньому взяли участь учні 5-11-их класів. Юні продавці торгували печивом, компотами, соками, кексами, тортами, канапками, піцою та іншими смаколиками. Учні 5-их класів представили ще і м'які іграшки, виготовлені на уроках трудового навчання. Під час великої перерви кожен зміг купити все, що йому сподобалося. Учнівське самоврядування школи провело голосування за краще представлення своєї продукції. Зібрані кошти підуть на добрі справи...

          Дякуємо всім за Ваші пожертви!

Тиждень математики та інформатики

      З 20 по 24 лютого у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів проходив тиждень математики та інформатики. В понеділок Байда Л.В. провела  математична гру для семикласників «Знавці математики»  та математичний конкурс «Шанс» для 8-их класів. Вчитель інформатики Кулик В.В. провів відбір на вікторину «Що я знаю про комп’ютер та програмування»  серед учнів 8-их та 11-го класів. У вівторок пройшла мала олімпіада з інформатики  учнів початкових класів. У середу учні 8-их класів дізналися багато цікавих фактів про Піфагора. Вчителі Назарчук Л. І. та Антошко Л. О. організували в 9-11 класах конференцію «Видатні математики». В четвер відбувся фінал вікторини з інформатики. Завершився тиждень математичним інтелектуально-розважальним шоу «Хто зверху?» (Байда Л. В.) і підбиттям підсумків та нагородженням переможців.

    Детальніше про заходи з інформатики див. тут.

Гра "Знавці математики" в 7-их класах (20.02.17 р.)
Гра "Знавці математики" в 7-их класах (20.02.17 р.)
Мала олімпіада з інформатики (21.02.17 р.)
Мала олімпіада з інформатики (21.02.17 р.)
Конференція "Видатні математики" (22.02.17 р.)
Конференція "Видатні математики" (22.02.17 р.)
Фінал вікторини "Що я знаю про комп'ютер..." (23.02.17 р.)
Фінал вікторини "Що я знаю про комп'ютер..." (23.02.17 р.)
Математичне шоу "Хто зверху?" (24.02.17 р.)
Математичне шоу "Хто зверху?" (24.02.17 р.)
Вгадати пісню...
Вгадати пісню...
Хто я?
Хто я?
Впорядкування даних...
Впорядкування даних...
Хто зайвий?
Хто зайвий?

МОВНА СКАРБНИЧКА - ГРА ВІКТОРИНА

      Ліна Костенко так сказала про мову: "Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову. Ми повинні бути свідомі того, що мовна проблема для нас актуальна і на початку ХХІ століття і якщо не схаменемось, то матимемо дуже невтішну перспективу."
     Я думаю, що  кожен свідомий українець має пам'ятати про це і вносити, хоча маленьку свою лепту в розвиток української мови.
    В середу, 22 лютого 2017 року, в селищній бібліотеці пройшла дуже цікава гра-вікторина "Мовна скарбничка".
     Учнів 5-6 класів Запитівської школи привела вже вкотре педагог-вихователь Ганна Михайлівна Назаркевич.

      Детальніше на http://zapytiv-bib.blogspot.com/2017/02/blog-post_23.html

Слава Небесній Сотні

    Вшанувати пам'ять за загиблими Героями "Небесної сотні" до селищної бібліотеки прийшли учні 5-их класів разом з вчителем-педагогом Назаркевич Ганною Михайлівною. Учні підготовили вірші, які прославляли Героїв.

        Детальніше на http://zapytiv-bib.blogspot.com/2017/02/blog-post_41.html

Пам'яті Небесної Сотні

   Сто життів --  нанівець, швидше б кату – кінець

І початок новій Україні. Без вагань і прикрас хтось вмирає за нас,

А точніше за наше прозріння…

 

   В понеділок, 20 лютого 2017 року, в ЗОШ І-ІІІ ст. смт Запитів відбулася лінійка-реквієм на честь загиблих героїв Небесної Сотні. Хвилиною мовчання та спільною молитвою учні, вчителі та батьки вшанували пам’ять про вбитих майданівців під час кривавих подій у лютому 2014 року в Києві.

 

 

Слава Україні!  Героям слава!

Родинне свято (4-А клас)

        В п'ятницю, 17 лютого 2017 року, учні 4-А класу (кл. керівник Макара О. П.) запросили на родинне свято своїх мам, татусів, бабусь і дідусів. Школярі розповідали, що без своїх рідних, їхньої любові, доброти, щирості, допомоги не змогли б почуватися щасливими. Діти співали пісень, танцювали, декламували вірші. При завершенні виступу запросили на вальс своїх рідних.

ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ "ЯК ПРАВИЛЬНО ПОВОДИТИСЯ З ВОГНЕМ"

     В четвер, 16 лютого 2017 року, учні 6 класу взяли участь в заході селищної бібліотеки, а саме в годині спілкування "Як правильно поводитися з вогнем". На захід учнів привела шкільний педагог-організатор Назаркевич Г. М., а інструкцію поводження з вогнем проводив старший лейтенант Кам.-Бузької пожежної частини Гребенщіков Олег Миколайович.

     Детальніше на http://zapytiv-bib.blogspot.com/2017/02/blog-post_17.html


Зустріч Зими з Весною

       В середу, 15 лютого 2017 року, - свято Стрітення, Зустріч Зими з Весною. З нагоди свята учні школи влаштували концерт.

Олімпійське лелеченя

      У вівторок, 7 лютого 2017 року, в школі відбувся І (шкільний) етап змагань "Олімпійське лелеченя". Збірна нашої школи 9 лютого взяла участь у ІІ (кущовому) етапі і виборола ІІ місце.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

Найактивніший клас, який взяв участь у конкурсі "Колосок осінній-2016"

4-А клас (кл. керівник - Макара О. П. )
4-А клас (кл. керівник - Макара О. П. )

Прощання з Колядою (виступ від учнівського самоврядування)

      В четвер, 2 лютого 2017 року, учнівське самоврядування ЗОШ І - ІІІ ст. смт Запитів представило виступ "Прощання з Колядою". Участь у заході прийняли учні 5-10-их класів.

Прощання з Колядою (виступ 4-Б класу)

Через гори й доли, мов з іншого світу

Прилітають з колядою минулії літа …

Відчиняйте двері, сідайте за столи

Хай квітує Україна і вкраїнська мова!

 

   27 січня 2017 року у ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів відбувся виступ учнів 4-Б класу (класний керівник Лянг О.В.) «Прощання з колядою». Закінчився цикл різдвяних свят. Прославляючи новонародженого Ісуса, школярі колядували, щедрували, водили хороводи, декламували вірші. Україна не забуває народні традиції святкування Різдва Христового.