Поїздка у Львів учнів 5-Б класу

   На осінніх канікулах у вівторок 31 жовтня 2017 року учні 5-Б класу здійснили екскурсію у місто Львів. Разом із класним керівником Миркою Михайлом Васильовичем побували в музеї отця Дмитра Блажійовського, де ознайомилися з його життєвим шляхом. Вийшовши на оглядову площадку Високого Замку, оглянули місто Львів з висоти, захоплено розглядали старовинні будови.  Потім здійснили пішу прогулянку площею Ринок і завітали на карамельну фабрику. Своїми враженнями учні 5-Б класу поділилися з батьками та друзями.

Знай наших...

     20-22 жовтня 2017 року в німецькому місті Хаґені відбувся чемпіонат світу з К-1 та кік-лайту (кікбоксингу). Україну в складі команди "Юніон" представляв учень нашої школи Кукляк Олег (9-Б клас), який у своїй ваговій категорії став чемпіоном світу.

     Детальніше про подію можна прочитати з новини Zaxid.net за посиланням.

Мандруємо світом

В середу, 25 жовтня 2017 року, шкільний гурток "Виразного читання" долучився до гри "Мандруємо світом" (кер. Назаркевич Г. М.), яка була організована при селищній бібліотеці. Учням було цікаво скласти карту з наліпок та перевірити свої знання.

Конкурс патріотичної пісні "Сурми звитяги-2017"

Вставай, Україно, вставай, виходь на дорогу свободи,

Де грає широкий Дунай, де ждуть європейські народи.

Вставай та кайдани порви, дай познак ясніший від грому,

Що ти не рабиня Москви, й рабинею не будеш ніколи.

 

В п'ятницю, 20 жовтня 2017 року, в нашій школі відбувся конкурс патріотичної пісні "Сурми звитяги-2017". Усі класи взяли участь в ньому, виступивши з піснями та декламуючи пісні.

1-А клас
1-А клас
1-Б клас
1-Б клас
2-А клас
2-А клас
2-Б клас
2-Б клас
3-А клас
3-А клас
3-Б клас
3-Б клас
4-А клас
4-А клас
4-Б клас
4-Б клас
5-А клас
5-А клас
5-Б клас
5-Б клас
6-А клас
6-А клас
6-Б клас
6-Б клас
7 клас
7 клас
8-А клас
8-А клас
8-Б клас
8-Б клас
9-А клас
9-А клас
10 клас
10 клас
11 клас
11 клас
Вокальний ансамбль "Тайстра" (кер. Федунь І. М.)
Вокальний ансамбль "Тайстра" (кер. Федунь І. М.)

Бесіда по пожежній безпеці

   Що таке пожежа, які її причини, як вберегтися від неї, як запобігти?

 

В ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів 19 жовтня 2017 року завітав провідний інспектор Кам’янка-Бузького РВ ГУДСНС України у Львівській області старший лейтенант служби ЦЗ Гребенщиков Олег Миколайович. Він розповів учням про різноманітні ситуації  виникнення пожеж, познайомив з будовою порошкового вогнегасника та способом його використання. Школярі брали активну участь у бесіді, ставили питання, які їх найбільше хвилювали. В процесі хлопці цікавилися буднями в роботі пожежної служби. Щоб запобігти таким ситуаціям треба бути уважним при використанні електричних приладів, слідкувати за іграми менших братів та сестер, не допускати їх до відкритого вогню, мати навики швидкого реагування, знати як викликати допомогу, куди телефонувати. Бесіда пройшла цікаво, діти запам’ятають ці поради на все життя.

Долучилися до свята осені в бібліотеці

В селищній бібліотеці з 9 по 13 жовтня 2017 року проводився тиждень Свята осені, до якого долучилися і учні нашої школи, а саме члени гуртка виразного читання (кер. Назаркевич Г. М.)

Квітковий вернісаж-2017

    В п'ятницю, 6 жовтня 2017 року, в нашій школі відбувся конкурс "Квітковий вернісаж-2017"

Батьківські збори

   В п’ятницю, 06 жовтня 2017 року, в ЗОШ І-ІІІ ступенів смт Запитів відбулися загальношкільні батьківські збори на тему: «Шкідливі звички: як розпізнати і запобігти.»  Перед батьками виступила практичний психолог Хрептак Наталія Іванівна, яка озвучила результати анкетування учнів, статистику в Україні та порадила батькам як поводитися з дитиною у такій ситуації. Директор школи Почай Марія Теофілівна довела до відома батьків про графік роботи шкільних гуртків, де учні можуть займатися цікавими справами, розвивати свої здібності. Заступник директора з навчально-виховної роботи Кулик Ольга Василівна познайомила присутніх з проблемами  та досягненнями школярів у навчально-виховному процесі.  

З Днем Вчителя!

       В п'ятницю, 29 вересня 2017 року, в школі Запитова учні 11 класу організували концерт з нагоди свята Дня Вчителя. Педагогів вітали піснями та віршами школярі усіх класів.

Олімпійський урок

    Протягом вересня 2017 року в школі Запитова проводився місячник фізичної культури "Олімпійський урок".

Флешмоб "Дзвони миру"

      В четвер, 21 вересня 2017 року, наша школа долучилася до загальноукраїнського флешмобу "Дзвони миру".

Перше вересня

    В п'ятницю, 1 вересня 2017 року, відбулася урочиста лінійка з нагоди початку навчального року.